• 12.01.2021

İnönü Belediyesi sokak hayvanlarına umut olmaya devam ediyor

Eskişehir İnönü Belediyesi hafta sonu kısıtlama günlerinde ilçe genelindeki sahipsiz sokak hayvanları için gerçekleştirdiği besleme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İnönü Belediyesi, ülke genelinde korona virüsle mücadelenin sürdüğü bugünlerde, sokaklarda yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarına sağladığı mama desteğini aksatmıyor. İnönü Belediyesi ekipleri, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde belirli noktalara kuru mamalar bırakarak can dostların imdadına yetişiyor. İnönü Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, korona virüs salgını sona erene kadar belediye ekipleri tarafından sokak hayvanları için belirlenen noktalara mama dağıtımına devam edileceği bildirildi.

İlçe sakinleri, sokak hayvanlarına mama dağıtımından ve duyarlı davranışlarından dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Haber Görselleri