23 NİSAN COŞKUSU

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına, İlçemiz Kaymakamı Selman Erdoğan, Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt, Jandarma Konutanı Rafet Balum, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Büyük, devetliler,öğrenciler,öğretmenler ve vatadandaşlar katıldı. Tören İstiklal Marşının Söylenmesiyle başlayıp, Kaymakamımız Selman Erdoğan, Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt Ve Jandarma Konutanı Rafet Balum'un halkın ve çocukları bayramını kutlaması, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Büyük'ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapması, Ana Sınıfı ve İlkokul öğrencilerinin müzikli dans gösterileri, 23 Nisan Şiirlerinin okunması, Yöresel kıyatler defilesinin yapılması şeklinde devam etti. Tören, çeşitli yarışma dallarında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesiyle son buldu.