AĞAÇ DİKME ŞENLİĞİ

Her çeşmeye bir çınar kampanyası adı altında düzenlenen ağaç dikme şenliğine Kaymakamımız Selman Erdoğan, Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt, Bursa Çevre Koruma ve Doğayla Dayanışma gönüllüleri Dernek Başkanı Nafiye Albayrak, İnönüler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Kasap, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Ağaç dikme şenliği dernek üyelerinin Başkanımız Kadir Bozkurt'u makamında ziyaret etmesiyle başlayıp, ilçemiz yukarı havuzunda Kaymakımız Selman Erdoğan, Başkanımız Kadir Bozkurt, Dernek Üyeleri ve vatandaşlarımızın ağaç dikiminin ardından Dernek Başkanı Nafiye Albayrak Başkanımız Kadir Bozkurt'a katkılarından dolayı plaket verdi. Buradaki sohbetin ardından Başkanımız Kadir Bozkurt ve Dernek Üyeleri yemek yedikten sonra hatıra fotoğrafı çektirerek ilçemizden ayrıldılar.