İNÖNÜ BELEDİYESİ CAMİ BAHÇELERİNİ HAŞERELERDEN ARINDIRILIYOR

Belediye Başkanımız Sayın Kadir BOZKURT’un talimatları ile ilkbahar aylarında başlatılan haşere ve sinekle mücadele çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekiplerimiz tarafından on altı mahallemizde camii, park, bahçe, okul, yollar, çöp konteynerleri sinekle mücadele ve muhtemel sağlık sorunlarına karşı düzenli olarak ilaçlanıyor.

Mahallelerde sinekle mücadele çalışması gece saatlerinde yapılırken ilaçlama çalışması mahallelerde şu şekilde devam ediyor: Pazartesi Günü; İnönü Merkez, Oklubalı, Havuzlar, THK ve Jandarma. Salı Günü; Yörükyayla, Seyitali, Erenköy, Dereyalak, Aşağı ve Yukarı Kuzfındık ve Esnemez. Çarşamba Günü; İnönü, Oklubalı, Havuzlar, THK ve Jandarma. Perşembe Günü; Kümbet Akpınar, Kümbet, Kümbet Yeniköy ve Dutuluca. Cuma Günü; İnönü, Oklubal, Havuzlar, THK ve Jandarma, Cumartesi Günü; Erenköy, Dereyalak, Aşağı ve Yukarı Kuzfındık, Yörükyayla, Seyitali ve Esnemez.