''KARAYOLLARI TRAFİK GÜVENLİĞİ STRATEJİSİ VE EYLEM PLANI'' KAPSAMINDA ÇOCUKLAR İÇİN TRAFİK EĞİTİMİ

İnönü'de İlçe Müftülüğü ve Emniyet Amirliği işbirliği ile ''Karayolları Trafik güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı'' kapsamında Çocuklar için Trafik Eğitimi (Trafik Dedektifleri) Projesi'' ile yaz tatilinde kuran kursuna giden yaklaşık 100 çocuğa mezkur bilincin kazandırılması adına eğitim verildi.
İnönü Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen eğitimde çocuklara; İnönü Emniyet Amirliği trafik polisleri Zehra Çiftçioğlu ve Halil Ceylan fotoğraf video gibi görsel materyallerde sunarak detaylı anlatımda bulundu.
Bu gibi eğitsel projelerde kurumlar arası işbirliğinin önemine değinen yetkililer Belediyemiz'e katkılarından dolayı teşekkür etti.