II. İNÖNÜ ZAFERLERİNİN 94. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

II. İnönü zaferlerimizin 94. yıldönümü kutlama programına Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır, Garnizon Komutanı Vekili Korgeneral Nihat Kökmen, Eksişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, İlçemiz Kaymakamı Selman Erdoğan, Belediye Başanımız Kadir Bozkurt, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İlçe Kaymakamları, gazi ve şehit yakınları,siyasi parti temsilcileri,öğrenciler ve birçok vatandaşımız katıldı. Resmi Tören Şehitlerimiz için dua edilmesiyle başlayıp, saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi, konuşmaların yapılması şeklinde devam etti. Törenin ardından ilçemiz pazar yerinde davetlilere ve halkımıza yemek verilerek, programımız akşamda mehter takımı gösterisi ve fener alayının yapılması şeklinde devam edecektir.