İNÖNÜ'DE KULAÇ HIZLI ATILIYOR

İnönü Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile İlçe Pınarbaşı Havuzları'nda 7-15 yaş arası toplam 90 çocuğa yüzme kursu veriliyor.
Haftanın dört günü İnönü'nün dört mevsim 26 derece şifalı doğal kaynak suyunda iki uzman eğitmen eşliğinde yüzmeyi öğrenme fırsatı elde eden miniklerin keyifleri yerinde.
Konu ile ilgili açıklama yapan Eğitmen Fatih Ünal ;çocuklarımız hevesli oldukları kadar da yetenekli, kısa bir sürede çoğu öğrenci tramplenden atlamaya bile korkmuyor.
Gençlerin spora yönlendirilmesi ve özellikle çocuk yaşta yüzmenin öğrenilmesi konusunda bu adımı atan ve ulaşım imkanı sağlayan Başta Belediye Başkanı Sn.Kadir Bozkurt'a ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Sn.Cihan Taktekin' e teşekkürlerimi sunarım ifadelerini kullandı.