AŞAĞIKUZFINDIK MAHALLEMİZDE MEVLÜT PROGRAMI

Aziz vatanımızın düşman işgalinden kurtulmasında büyük fedakarlıklar gösteren ve kendi vasıtalarıyla İstiklal Harbi'ne katılarak kahramanlık destanı yazan ebelerimizin ve tüm şehitlerimizin ruhlarına ithaf edilmek üzere Aşağı Kuzfındık Mahallemizde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt, Başkan Yardımcımız Mehmet Kepez, Meclis Üyemiz Ali Erol, Meclis Üyemiz Halil Küçükçiftçi ve AK Parti İlçe Teşkilat Başkanımız Hasan Kırıkçı katıldı.
''Eskişehir Harbi'nin başlangıcından şimdiye kadar orduda kendi vasıtalarıyla çalışan ve ordu ile muzafferen memleketlerine gitmeye ahdeden aşağıda isimleri yazılı on iki kadın ifa ettikleri vatani hizmetlerden dolayı birer harp madalyası ile taltif edilmişlerdir. Bu kadınlardan müteşekkil erzak kolu kumandanlığını ifa eden Fatma Onbaşı'nın çavuşluğa terfii icra edilmiştir:''
İnönü Nahiyesi'nin Kuzfındık Köyü'nden;
1. Ali kerimesi Alime
2. Selim kızı Şükriye
3. Hacı Osman Kızı Fatma
4. Musa Kızı Aişe
5. Mehmet Ali kızı Hafize
6. Ferid Kızı Fatma
7. Mehmet Kızı Ümmühan
8. Hacı Mustafa Kızı Fatma
9. Veli Onbaşı Kızı Aişe
10. Manav İbrahim Kızı Fatma
11. Ali Kızı Aişe
12. Manav Hasan Kızı Fatma Hanımlar.