ÇOCUKLARIMIZLA RAMAZANA VEDA BAYRAMA MUHTEŞEM BİR MERHABA

Belediyemiz tarafından organize edilen, Ramazan Bayramı Arefesine özel muhteşem bir programla çocuklarımız ile ramazana veda edip bayrama merhaba dedik.
Çocuklarımızın yoğun katılımı ile gerçekleşen programın organizasyonu ünlü ses sanatçısı Eskişehirimiz'in medarı iftiharı Mithat KÖRLER ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.
Etkinlik öncesi konuşma yapan Belediye Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt tüm konukların ramazan bayramını kutladı.Sahneye davet ettiği medarı iftiharımız Mithat Körler'e de organizasyon için ve Eskişehirspor'a verdiği destekten dolayı sonsuz teşekkürlerini ifade ederken hepberaber     Eskişehirspor Marşı okundu.
Program kapsamında sahnede illüzyon,tiyatro ve hacivat karagöz oyunu gösterileri sergilenirken çocuklarımıza ve kendini daima çocuk hisseden misafirlerimize mısır,macun,şerbet gibi ikramlarda bulunuldu.