MERKEZ İFTAR PROGRAMIMIZDA HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARADAYDIK

Belediyemiz tarafından düzenlenen 2017 iftar programı kapsamında İlçe Kapalı Pazaryeri'nde vatandaşlarımızın     yoğun katılımı ile gerçekleşti.
Ak Parti İl Başkanı Sn.Dündar Ünlü,Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan GÖNEN,   Belediye Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt ve çok sayıda kurum yöneticisinin katılımı ile gerçekleşen programda İftar yemeği öncesi masalar       tek tek dolaşılarak vatandaşla selamlaşıp programa hoşgeldiniz denildi.
Konuşma yapan Belediye Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt :tüm davetlilere hoşgeldiniz diyerek tutulan tüm oruçların ve yapılan ibadetleri Cenab-ı Allah'tan kabul buyurmasını temenni ediyorum dedi.
İnönü Belediyesi 2017 Ramazan programı kapsamında tüm mahallelerimizde gerçekleştirdiğmiz iftar yemeklerinde     mesai saati gözetmeksizin özveriyle çalışan personelime ayrıca teşekkür ediyorum,yarın da çocuklarımız için           hazırlanan ''Ramazana veda Bayrama Merhaba'' etkinliğimiz var tüm çocuklarımızı bekliyoruz ifadelerini kullandı.

Kuran-ı Kerim ve Ezan Okuma Dünya Birincisi Mehmet Erarabacı'nın sahne aldığı program ilahi konseri ile sona erdi.