BELEDİYE PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE

İnönü Belediyesi personeli iftar yemeğinde buluştu.
Belediye Başkanlığımızın her yıl tüm belediye personeliyle bir araya geldiği gelenekselleşen iftar yemeği programı bu yıl Pınarbaşı Havuzları Tesisi'nde gerçekleştirildi.
Sıcak sohbetin ve birliktelik duygusunun huzura dönüştüğü iftar soframıza Belediye meclis üyelerimizin yanı sıra ;kısa bir süre önce Belediyemiz'den ayrılarak TRT Satın Alma Daire Başkan Yrd.'a atanan Eski Başkan Yardımcımız Sn.Mehmet Kepez de konuk oldu.
Belediye Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt yemek sonrası yaptığı konuşmada :
Hepinize hayırlı ramazanlar diliyor,yoğun geçen ramazan programımızdaki özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.
Huzurlarınızda yürekten sevdiğim yol arkadaşım Sn Mehmet Kepez'e İlçe halkı, Belediye personeli    ve şahsım adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum, ifadelerini kullanarak kendisine hazırlanan plaket ve kara kalem portre çalışmasını armağan olarak sundu.