EL EMEKLERİ BEĞENİYE SUNULDU

İnönü Halk Eğitim Merkezi'nde 2016-2017 sezonunda; hat, sim sırma, makine nakışı, giyim ve el sanatları gibi bu yıl açılan 48 kursta eğitim alan öğrencilerin yapmış oldukları çalışmaların sunulduğu yıl sonu sergisinin açılışı gerçekleştirildi.
Halk Eğitim Merkezi kurs öğretmenlerinin ve toplamda 790 kursiyerin bir yıl boyunca hazırladıkları el emeği eserler İnönü halkının beğenisine sunuldu.
Engelli örencilerin hazırlamış olduğu emek dolu el işleri satışa sunulurken,''Kadifeli Emine Gelin'' ve aile eğitimi ile alakalı bilgilendirilmenin yapıldığı bölümler büyük ilgi topladı.
Halkın ilgisinin yoğun olduğu sergi açılışı Kaymakamımız Sayın Sn.Hasan Hüseyin Uzan, Belediye Başkanı Sn.Kadir Bozkurt,İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Büyük tarafından yapılırken serginin üç gün boyunca vatandaşlara açık olacağı belirtildi.
Program sonunda İnönü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sn.Cihan Taktekin tarafından,Kaymakamımız Sn.Hasan Hüseyin Uzan ve Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt'a verdiği desteklerden dolayı plaket ve hediyeler verildi.