19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA ,GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile İlçemiz Kapalı Pazaryeri'nde kutlama programı gerçekleştirildi.Kutlama Programı kapsamında : saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı müteakip Kaymakamımız Sn.Hasan Hüseyin Uzan ve Belediye Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt öğrencilerin,halkın ve törene katılanların bayramını kutladı.Konuşmalar,şiirler ve Gençliğin Ata'ya cevabının okunmasının ardından gençlik haftası münasebeti ile İlçemiz'de yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Kaymakamımız Sn.Hasan Hüseyin Uzan ve Belediye Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt tarafından takdim edildi.
Yarışmalar kapsamında genç kızlar masa tenisi yarışmasında Nene Hatun Mesleki Teknik ve A.L öğrencisi Merve Bozma'ya ,genç erkekler masa tenisi yarışmasında ise İnönü Mesleki ve Teknik A.L öğrencisi Mehmet Saçıkara'ya birincilik madalyası takıldı.
Tören Programı sunucusu Tarih Öğretmeni Ahmet Dalar'ın yaptığı kapanış konuşması ile program sona erdi.