NENE HATUN KEP ATTI

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bugün düzenlenen programla 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı'nda mezun olan öğrenciler için tören gerçekleştirildi.Mezuniyet Töreni İlçe Kaymakamız Sayın Hasan Hüseyin Uzan, Belediye Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt,İlçe kurum amirleri öğretmenler ve vatandaşların da katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı mütakip müzik eşliğinde sahnedeki yerlerini alan cübbeli öğrencilerin yüzlerinde arkadaşlarından ayrılacak olmanın verdiği hüzünle karışık başarı mutluluğu vardı.Şanlı Türk Bayrağımız, mezun olan gençler tarafından bir alt dönemlerine emanet ve teslim edildi.

Öğrencilerden mezuniyet ortalamasında dereceye girenler protokolden başarı belgesi alırken; 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı okul birincisi Melike Tosunoğlu kütüğe ismini yazan plakayı çaktı.

Mezun öğrencilerin geri sayımıyla kepler gökyüzüne yükseldi,balonlar ve konfetiler havada uçuştu.

Yemek ikramı sonrası gençlerin müzikle dans edip,hatıra fotoğrafı çektirmesiyle program sona erdi.