''ÇOCUK ODAKLI ÇALİŞAN KURUMLARIN KOORDİNASYONU'' ÇALIŞTAYI

Eskişehir Valiliği himayesinde -25 Derneği,Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnönü Belediyesi işbirliğinde diğer kamu kurumlarının da katıldığı ''Çocuk Odaklı Çalışan Kurumların Koordinasyonu'' Çalıştayı İlçemiz'de 3-4 Mayıs tarihlerinde yapılacak olup bugün saat:9.30'da Şehit Ali İhsan Aydın İlkokulu Konferans Salonu'nda açılış Konuşmaları ile başlamış oldu.
Programa, Kaymakamımız Sn.Hasan Hüseyin Uzan,İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Necmi Özen ,Belediye Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Muhammet Büyük,daire amirleri,öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile devam edildi.
Anadolu Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç.Dr.Baki Dur ve Doç.Dr.Burçin Türkcan yapmış oldukları anlatımla konunun ehemmiyetini dile getirdiler.