BAŞKANLIK MAKAMINA ENES MURAT OTURDU.

Belediye Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla makam koltuğunu Şehit Ali İhsan Aydın İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Enes Murat’a devretti.
Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu devralan Enes Murat ; “Bu koltuğu bana takdim eden Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt’a sonsuz teşekkür ediyorum dedi.Kendisine yöneltilen ne gibi projeleriniz var sorusunu ise ilk fırsatta İnönü’ye bir oyun parkı kazandıralım diyerek Fen İşleri Memurluğu’na temsili olarak talimat verdi.Eğitim öğretim yılı sonunda İnönü’de eğitim alan öğrencilere yönelik Çanakkale Kültür Gezisi düzenlenmesi sözünü de veren Başkan Murat ,Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt’a tesbih hediye etti. Belediyemizce kendisine armağan edilen tablet için teşekkür eden Enes Murat, Belediye birimlerini dolaşıp müdür ve personellerini kontrol ettikten sonra Kaymakamlık makamını devralan 4.Sınıf öğrencisi Eray Aldıkaçtı’ya ziyarette bulundu.