1 NİSAN KUTLAMA TÖRENLERİ

İnönü Zaferleri'nin 96.Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen kutlama programının 3.gününde Kutlamalar Genelkurmay Mehteran Birliği'nin konseri ile başladı.
Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen resmi törende Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından konuşmalar yapıldı.
Törene ;Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili Ömer Serdar Eskişehir Valisi Sn.Azmi Çelik, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Yılmaz Büyükerşen,Belediye Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt ,Eskişehir Milletvekilleri ile İsmet İnönü'nün kızı Özden Toker katıldı.
Resmi törenin ardından Belediyemizce protokol üyelerine ve tüm vatandaşlarımıza İnönü'nün yöresel lezzetleri olan ;Yoğurt Çorbası,etli keşkek ve helva ikramında bulunuldu.