1 NİSAN KUTLAMA TÖRENLERİ ATALARIMIZA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ

İnönü Zaferleri'nin 96.Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen kutlama programının 4. ve son gününde hepberaber İnönü şehitliğine yürüdük.
Cumhuriyet Meydanı'ndan hareket edilerek 11 Km. yürünüp İnönü Şehitliği'nde anma töreni düzenlendi.
Çok sayıda STK ve öğrencinin katıldığı yürüyüşte Belediyemiz tarafından verilen türk bayrakları dalgalandırıldı.Belirlediğimiz mola noktalarında katılımcıların susuzluğu giderilirken birlik ve beraberlik manasında büyük öneme sahip, artık gelenekselleşen ''Atalarımız'a Saygı Yürüyüşü''ne Kaymakamımız Sn.Hasan Hüseyin Uzan , Belediye Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt ,Meclis üyelerimiz ve çok sayıda kurum amiri de katıldı.
İnönü Şehitliği'nde saygı duruşu ve istiklal marşını müteakip yaptığı konuşma'da ecdadımızın zor şartlarda bu toprakları kazandığını ve milli değerlerimize sahip çıkmamız gerektiğini belirten Belediye Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt saygı yürüyüşlerinin her yıl tekrarlanacağını söyledi.
Şehitlerimiz için okunan duaların ardından katılımcılara ikramlarda bulunuldu.