İNÖNÜ BELEDİYESİ'NDE MEMURLARA SOSYAL DENGE TAZMİNATI MÜJDESİ

Bem-Bir-Sen ile İnönü Belediyesi arasında 2017 yılı için Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.
İmza törenine Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Seyfettin Kazanç ,Şube Başkan Yardımcısı Murtaza Demir, İnönü Belediye Başkanı Sn.Kadir Bozkurt,Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet Kepez ile sendika üyesi memurlar katıldı.
Şube Başkanı Seyfettin Kazanç,Memur ve sözleşmeli personelin de davet edildiği imza töreninde yaptığı konuşmada İnönü Belediyesi'nde çalışan memurların maaaşlarına 2017 yılında memurlara katkı sağlandığı,sözleşmenin asıl amacının çalışanların motivasyonunun yükseltilmesiyle bağlantılı olarak performanslarının artırılması olduğunu vurguladı.
Şube Başkanı Kazanç,sözleşmenin imzalanmasından dolayı belediye başkanı Sn.Kadir Bozkurt ve Başkan yardımcısı Sn.Mehmet Kepez 'e teşekkür etti.
İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ise herbir çalışan memurun kendisi için özel ve değerli olduğunu ifade edererek imzalanan sözleşmenin herkese hayır ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.