İNÖNÜ'DE 1.İNÖNÜ SAVAŞI'NIN 96.YILDÖNÜMÜ

1.İnönü Zaferi'nin 96.Yıldönümü konusunun halkın gündemine oturması maksadıyla cuma namazı öncesi şehitlerimiz için Şeyh Kuddusi (Alçengel)Camii'nde mevlid programı tertip edildi.
Cuma namazı sonrası Belediye Düğün Salonumuz'da hemşehrilerimize yemek ikramının ardından Saat:15.00 itibariye Osmangazi Ünv.İlahiyat Fak. İslam Tarihi Anabilim Dalı Öğr.Üyesi Sertaç Demir tarafından Belediye Nikah Salonu'nda İnönü Savaşları ve İnönü Konulu konferans verildi.
Yaklaşık 150 Lise Öğrencisi'nin dinlediği sunuma Kaymakamımız Sn.Hasan Hüseyin Uzan,Meclis üyelerimiz ve İlçe kurum amirleri de katıldı.
Etkinlik ;Konferans bitiminde Spor İlçe Müdürü Sn.Rahmi Ünal'ın öğrencilere özel olarak hazırlattığı Türk Bayraklı berelerin dağıtılmasıyla sona erdi.