İSMET PAŞA MAHALLEMİZ'DE KAPSAMLI HALK TOPLANTISI

.
Toplantı'da Başkan Kadir Bozkurt'tan vatandaşa iki müjde birden ;
.
İsmetpaşa Mahallemiz'de Kaymakamımız Sn.Enver Özderin,İlçe Emniyet Amiri Sinan Öztürk,Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt,Milli Eğitim Müdürü Vekili Sn.Abdulrahman Bucak, İnönü Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Murat Poyraz, Belediye Meclis Üyelerimiz,Kurum Amirleri ve Mahalle Muhtarımız'ın da katılımıyla Halk Toplantısı yapıldı.
Toplantıda Mahalle vatandaşlarının soruları cevaplayıp istekler üzerine notlar alınırken,İlçe'de devam eden çalışmalar ve yapılması planlanan projeler üzerine konuşuldu.
Aralık Ayı sonunda İlçe Merkezimiz'deki Hamamın Açılışının yapılarak faaliyete geçeceği müjdesini veren Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt ikinci sevindirici haberle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ardından da Başbakanlık'ın onayladığı TOKİ Projemiz'de sona gelindiğini 3 ay sonra şatışlara başlanmış olacağını belirterek İlçe halkımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.