BELEDİYEMİZDEN ÜCRETSİZ FİDAN DAĞITIMI

İnönü Belediyesi tarafından ilçemiz pazar yerinde halka ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.

Halk tarafından büyük ilgi gören fidan dağıtımı yeşil İnönü olma yolunda atılmış önemli adımlardan biridir. Yeşil olmayan alan kalmaması için uğraştıklarını belirten İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt:” İlçedeki çevre düzenlemeleri bizim için çok önemli. İlçe görselliğine her alanda önem veriyoruz. Bunu içinde elimizden gelen bütün imkânları kullanıyoruz. Halkımıza dağıttığımız ücretsiz fidan dağıtımı da bunlardan birisidir. Halkımıza dağıtmış olduğumuz bu fidanlar sayesinde umuyoruz ki ilçemiz ve mahallerinde yeşil olmayan alan kalmayacaktır. “dedi.

İlçenin görselliğine önem veren İnönü Belediyesi ilçeyi güzelleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam edecektir.