JEOTURİZM ESKİŞEHİR ÇALIŞTAYI'' kapsamında İlçemiz'e gezi düzenlendi

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanlığı Eskişehir Şubesi'nin Belediyemiz'in katkılarıyla düzenlediği ''JEOTURİZM ESKİŞEHİR ÇALIŞTAYI'' kapsamında bugün İlçemiz'e gezi düzenlendi.
Yeni Hizmet Binası toplantı salonumuzda misafirlerimiz'e İnönü Hakkında özet bir bilgilendirme yapan Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt İnönü'nün Eskişehir'in saygıdeğer jeoloji mühendislerinin de desteği ile ne kadar önemli bir merkez haline getirilebileceği üzerine konuştu.
Thk İnönü Havacılık Eğt.Merkezini gezen ziyaretçiler Pınarbaşı Havuzları'ndaki yaz kış 26 derece sıcaklıktaki doğal kaynak suyu ve Dünya'da ender rastlanan gözle görülebilir fay hattı'nda incelemelerde bulunup bilgi aldı.
Prof.Dr.Nizamettin Kazancı,Prof.Dr.Can Ayday ve Prof.Dr.Yaşar Kibici gibi çok değerli akademisyenler önderliğindeki ekip İlçemiz'in ismini aldığı inler ,İnönü Savaşları Karargah Müzesi,Tarihi Çınar ve Şeyh Kuddusi Camii'ni gezdi.
Hünerli Kadınlar İnönü Sofrası'nda eşsiz lezzetlerimizi tadıp alışveriş yapan Kaymakamımız Sn.Enver Özderin ve Başkanımız Kadir Bozkurt eşliğindeki jeoloji mühendisleri ekibi hayranlıklar içerisinde İlçe'den ayrıldı.