İNÖNÜ'YE ULUSLARARASI ŞAMPİYONLUK

.
Belediyemiz'in sponsorluğuyla Oklubalı Oryantiring Spor Kulübü sporcusu Elif Gökçe Avcı şampiyonluklarına devam ediyor.
Son olarak Makedonya'da yapılan Güneydoğu Avrupa Şampiyonası'nda 1.lik kürsüsüne çıkan 18 yaşındaki Elif gökçe Avcı,sponsorluğunu üstlendiğimiz diğer oryantiring sporcumuz Furkan Tecelli ile beraber İlçemiz'i yurt içinde ve dışında en iyi şekilde temsil ediyor.

Türkiye Oryantiring Spreent Şampiyonası şampiyonluğu,
Güneydoğu Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu,
ISF Liseler Arası Dünya Oryantiring Şampiyonası 3. lüğü

gibi başarılara Antrenörü İlyas Avcı ile beraber imza atan Elif Gökçe Marmara Ünv. Hukuk Fak. 1. sınıf öğrencisi.
2016-2017 Sezonu'nda da Belediyemiz'in sponsorluğunu üstlendiği şampiyon 22-26 Ağustos tarihlerinde Antalya'da gerçekleşecek Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonası'nda İlçemiz'i diğer bir şampiyonumuz Furkan Tecelli ile beraber temsil edecek.

Antrenörü İlyas Avcı ile beraber Belediye Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt'a ziyarette bulunan Elif desteklerinden dolayı Başkanımız'a teşekkür ederek başarı sözü verdi.