Milletvekilimiz sn.Emine Nur Günay tum gun inonudeydi

Tüm gün süren Program Sn. Milletvekilimizin Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde başladı.C Tepesi'nden yamaç paraşütü öğretmeni Mevlüt Hoyraz eşliğinde tandem yamaç paraşütü atlayışı yaparak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamasını Havada Türk Bayrağı açarak yaptı. Ardından Eğitim Merkezindeki departmanları gezen Günay yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda bilgi aldı.
İlçe Cumuriyet Meydanı'ndaki Çelenk Bırakma törenine katılan Milletvekilimiz Sn. Emine Nur Günay ''Hünerli Kadınlar Lezzet Sofrası'' nda İlçemiz'in eşsiz lezzetlerini tatma imkanı buldu.
Kaymakamlık sonrası Belediyemiz'de devam eden programda Kaymakamımız Sn. Enver Özderin,Belediye Başkanımız Sn. Kadir Bozkurt ve Prof. Dr. Can AYDAY'ın da katılımıyla bir değerlendirme, talep toplantısı gerçekleştirildi.
İlçemiz Pınarpaşı Havuzları,İnler, Karargah Müzesi ve
Profesör Doktor Can AYDAY'dan gözle görülür fay hattı bölgesinde yapılabilir yatırımlar konusunda bilgi alan Günay İnönü'nün gelişmesi var olan projelerin hayata geçirilmesi ve hızlandırılması hususunda desteğini esirgemeyeceği sözünü verdi.Yöresel Fotoğraf ve kıyafet sergimizi gezen Günay ; İnönü Belediyesi Halk Dansları Topluluğu nun gösterisine hayran kaldı.
Mahalle muhtarlarımız ile değerlendirme toplantısı gerçekleştiren vekilimiz karşılaşılan problemler ve istekler üzerine notlar alarak ziyaret programını sonlandırdı.