3. GELENEKSEL VOLEYBOL TURNUVASI KUPASI'NI KARDEŞ BELEDİYE BOZÜYÜK KAZANDI

Farklı Mahallelerden dörderli iki grupta toplam sekiz takımın kupayı kazanmak için kıyasıya mücadele verdiği , bu yıl 3. sü gerçekleşen voleybol turnuvamızın final maçı Osmanlı Tokadı ve Bozüyük takımları arasında oynandı. Kardeş Belediyemiz Bozüyük Belediyesi'nin personellerinin bulunduğu Bozüyük Takımı kupayı aldı.Kupa ve Madalya törenine Kаymаkаmımız Sn. Envеr Özdеrin, İlçе Jаndаrmа Kоmutаnı Kıdеmli Bаşçаvuş Cаnеr Aldıkаçtı, Bеlеdiyе Bаşkаnımız Sn. Kаdir Bоzkurt , İlçе Emniyеt Amiri Sinan Öztürk,Belediye Meclis Üyelerimiz, kurum amirleri ve çok sayıda sporseverin kаtılımıyla gerçekleşti.Maç sonrası konuşma yapan Başkanımız Sn. Kadir Bozkurt gelenekselleşen bu sportif etkinliklerimizin sosyalleşme ve mahalleler arası birlikteliğin pekişmesindeki önemine değindi.
Kupa töreninde 2. olan takım Osmanlı Tokadı, Kupasını Başkanımız Sn. Kadir Bozkurt'tan alırken;
Şampiyon Bozüyük, Kupasını Kaymakamımız Sn. Enver Özderin'den aldı.
Meclis Üyelerimizin ödül ve madalyaları sporculara, turnuvada görev alan hakemlere takdimi ile etkinlik sona erdi.