2. GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİMİZ

İnönü Belediyesi 2. Geleneksel Sünnet Şöleni Programımız;
24 çocuğumuzun, Eskişehir Devlet Hastanesi'nde uzman doktorlar tarafından sünnet operasyonlarının tamamlanmasının akabinde Kapalı Pazaryerimiz'de kutlamalarla devam etti.
Birbirin peşisıra iki gün boyunca minikler ve aileleri sünnet düğünlerini şölene dönüştürdü.
Kına gecesi etkinliğiyle avuçları kınalanan çocuklarımız aileleriyle orkestra eşliğinde coştu.Geceye Misafir Olan Eskişehir Ticaret Odası Bşk Sn. Metin Güler Başkanımız Sn. Kadir Bozkurt'a hayırlı olsun dileklerini iletirken miniklerle hatıra fotografı cektirdi.
Ertesi sabah
Şeyh Kuddusi(Alçengel) Camii'nde okunan mevlid sonrası Protokol beraberinde tekbirlerle Pazaryeri'ne gelen miniklere hediyelerini Kаymаkаmımız Sn. Envеr Özdеrin, İlçе Jаndаrmа Kоmutаnı Kıdеmli Bаşçаvuş Cаnеr Aldıkаçtı, Bеlеdiyе Bаşkаnımız Sn. Kаdir Bоzkurt , İlçе Emniyеt Amiri V. Emrah Doğanlar ve Belediye Meclis Üyelerimiz takdim etti.
İnönü Belediyesi Türk Halk Dansları Topluluğu'nun yöresel oyunlarıyla şenlenen program, sünnet çocuklarımızın birbirinden güzel vosvoslarla ilçe turu atması ve yemek ikramı ile son buldu.