SAĞLIK KONFERANSI

Belediyemiz ve Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği işbirliğiyle Belediye Düğün Salonumuz'da konferans gerçekleştirildi.

Kalp hastalıklarından korunma,tanı ve tedavisi' konulu sunumu yapan Uz. Dr. Mahmut GÜNERİ kalp hastalıklarından uzak durmanın başlıca yolunun sağlıklı beslenmek ve hareketli bir yaşam tarzı olduğuna değindi.
Diyabet farkındalığı konulu sunumu yapan Uz. Dr. Göknur YORULMAZ diyabeti düşündürecek olan başlıca şikayetler,diyabet türleri üzerine konuşma yaptı.
Guatr rahatsızlığı ve belirtileri üzerine Uz. Dr. Bengür Taşkıran'ın konuşma yapması, vatandaşlarımızın sorularının cevaplanmasından sonra doktorlara plaket sunuldu.
İlçemiz'de gerçekleşen bilinçlendirme proglamları üzerine konuşan Belediye Başkanımız Sn.Kadir BOZKURT emeği geçen herkese teşekkür ederek vatandaşların bilinçlendirilmesinin önemini vurguladı.