SANATSEVERLER İNÖNÜ'YE HAYRAN KALDI

Bursa Artı Sanat Eğitim ve Kültür Derneği'nin '' Kültür Turları Programı'' kapsamında düzenlediği Eskişehir Gezisi İlçemiz'de başladı.

Anıtpark'ta yapılan neşeli bir kahvaltının ardından İlçemiz THK Havacılık Eğitim Merkezi'ni dolaşan sanatseverler Dünya'nın çoz az yerinde eşine rastlanan bu doğal hava akımıyla uçan planör ,yamaç paraşütü ,yelkenkanatlar ve bu hususta verilen eğitim üzerine bilgi aldılar.

Şeyh Kuddusi Camii'nin ardından İlçemiz'in önünde bulunduğu ve ismini aldığı İnler ( Kale )' i gören; İlçemiz'deki bu tarihi doku ve görselliğe hayran kalan dernek üyeleri ,İnönü Karargah Müzesi'ni ziyaretlerinin ardından, en kısa sürede İlçemiz'i bir kez daha ziyaret etmek üzere söz verip misafirperverliğimize teşekkür ederek Eskişehir şehir merkezine doğru hareket etti.