HAMAM'A BAŞLIYORUZ

YIKIYORUZ...

Eski,metruk halde bulunan ve yıllarca hamam olarak kullanılmış binayı ; vatandaşlarımızın nezih bir ortamda yıkanmaları için yıkıyoruz.

Bölgedeki çalışmaları Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt yerinde takip ediyor..

Halkımızın yıllardır kullandığı ancak zamanla harabe durumuna gelen hamamın yenilenmesiyle ilgili ihaleye çıkıldı.
İnönü ilçesinde yıllarca hamam olarak kullanılan bina, terk edildikten sonra kullanılamaz hale geldi. Bina ile ilgili proje çalışmalarını bitiren Belediyemiz, modern bir bina yaptırmak için ihalaye çıktı. Binanın yıllarca hamam olarak kullanıldığını ve daha sonra terk edildiğini anlatan Başkanımız Sn. Kadir Bozkurt "Bina şu anda metruk bir halde. Buranın yeniden vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için projemizi hazırladık. Çünkü şu anda ilçemizde bir hamam yok. İlçemize gelen misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için bunu projelendirdik ve ihalesine çıktık. Buraya 2 katlı bir bina yapacağız. Alt katında hamam, buhar odası, sauna olacak. Yanında 2 tane dükkan, üst katında da 1 artı 1 şeklinde 5 tane apart-daire olacak" dedi.

"İNÖNÜ’YE YAKIŞAN BİR HAMAM İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

4 Mart’ta ihalenin gerçekleşeceğini belirten Başkanımız yıl sonuna kadar hamamın halkın hizmetine girmesi için çalışacaklarını ifade etti. Hem ilçe halkının hem de ilçeye turist olarak gelen vatandaşlar için hamamın güzel bir proje olacağına değinen Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT , "Konaklamak için İnönü’ye gelen vatandaşların bu ihtiyaçlarını giderecek herhangi bir yer yok. Onları da düşünerek bu projeyi yapıyoruz. İnönü’ye yakışacak bir hamam için çalışıyoruz. Bu halkımıza sunmaya çalıştığımız hizmetlerden sadece birisi. Hamamın yanında bir misafirhanemiz var. Burada da evi olmayan insanları belediye olarak sahipleniyoruz" şeklinde konuştu.