İNÖNÜ BELEDİYESİ "OKLUBAL OKUMA SALONU" HİZMETE AÇILMIŞTIR..

İNÖNÜ BELEDİYESİ
OKLUBAL OKUMA SALONU HİZMETE AÇILDI

Oklubal Mahallemizde; Kaymakamımız Sayın Enver Özderin,İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Caner Aldıkaçtı ,Belediye Başkanımız Sayın Kadir Bozkurt, İlçe Emniyet Amiri Abbas Kubat,Thk İnönü Şube Başkanı Sayın Osman Giray,meclis üyeleri kurum amirleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla cuma namazına müteakip ''Oklubal Okuma Salonu'' halkın hizmetine sunuldu.Okuma salonunda vatandaşlarımız ücretsiz çay hizmetinin yanısıra sessiz ve huzurlu bir ortamda okumalarını yapabilme imkanı elde edecekler.
Belediye Başkanımız Sn. Kadir Bozkurt yaptığı konuşmada bu hizmetin bir başlangıç olduğunu diğer mahallelerimizde de hizmete devam edileceğini söyleyerek okuma salonunun tüm vatandaşlarımıza hayırlı olması dileklerinde bulundu.