8. GELENEKSEL METRİSTEPE ZAFERi VE ŞEHİTLERİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ

1. İnönü Zaferi'nin Anısına, İnönü Belediyesi, AKUT ve STK ile birlikte gerçekleştirdiğimiz 8. Geleneksel Metristepe Zaferi ve Şehitleri anma yürüyüşünü yüzlerce insanın katılımıyla gerçekleştirdik.
Yapılan Anma töreninde bir konuşma yapan Başkanımız Kadir Bozkurt; "Bu zaferin ne kadar zor şartlarda kazanıldığı, Batı cephesindeki bu ilk zaferin Kurtuluş Savaşındaki önemini ve gelecek kuşaklara aynı hassasiyet ve gururla aktarılmasının gerekliliğini anlattı. Başkan Bozkurt; 1. İnönü Zaferi'nin Yıldönümünü kutlayıp, başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum." dedi.

Etkinlik sonrasında; İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt Belediye personeline ve yürüyüşe İnönü'den katılanlara yemek ikramında bulundu. Akabinde Akpınar İnönü Şehitliği ziyaret edilerek zafer ve anma programı sonlandırıldı.