İNÖNÜ BELEDİYESİ'NDE SOSYAL DENGE TAZMİNATI SEVİNCİ..

İnönü Belediyesi'nde Sosyal Denge Tazminatı Sevinci

Bem-Bir-Sen ile İnönü Belediyesi arasında 2016 yılı için Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

İmza törenine Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Seyfettin Kazanç ,Şube Başkan Yardımcısı Fethullah Özsarı,İnönü Belediye Başkanı Sn.Kadir Bozkurt,Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet Kepez Bem-Bir-Sen İnönü Belediyesi İşyeri Temsilcisi Halil Ercan, belediye yöneticileri ile sendika üyesi memurlar katıldı.
Şube Başkanı Seyfettin Kazanç,Memur ve sözleşmeli personelin büyük ilgi gösterdiği imza töreninde yaptığı konuşmada İnönü Belediyesi'nde çalışan memurların maaaşlarına 2016 yılında memurlara katkı sağlandığı,sözleşmenin asıl amacının çalışanların refah seviyesinin, motivasyonunun yükseltilmesiyle bağlantılı olarak performanslarının artırılması olduğunu vurgulayarak,sözleşme ile memurların ek ödeme alacağını, bunun karşılığında da memurların daha özverili çalışacağını ifade etti.Şube Başkanı Kazanç,sözleşmenin imzalanmasından dolayı belediye başkanı Sn.Kadir Bozkurt ve Başkan yardımcısı Sn.Mehmet Kepez 'e teşekkür ederek bu mutlu günün anısına hediyelerini taktim etti.
İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ise herbir çalışan memurun kendisi için özel ve değerli olduğunu ifade edererek imzalanan sözleşmenin herkese hayır ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.