BELEDİYE BAŞKANIMIZ İNÖNÜ TÜRK HAVA KURUMU 2016 YILI SPORTİF HAVACILIK FAALİYETLERİ SEMİNERİNDE..

Kaymakamımız Sayın Enver Özderin,İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Caner Aldıkaçtı,Belediye Başkanımız Sayın Kadir Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Muhammet Büyük, İlçe Emniyet Amiri Abbas Kubat, Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Sayın Kürşat Atılgan, Thk Genel Başkan Yardımcısı Sayın Nevzat Yalçın, Thk Şube Başkanı Sayın Osman Giray, Thk Genel Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Sayın Mustafa Özkaya, Thk Genel Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mustafa Özkan ve Thk Genel Sekreter Vekili Sayın Salim Kaya’nın katılımlarıyla Türk Hava Kurumunun vizyonu ve yapacakları konusunda havacılık faaliyetlerinde ortak akıl yaratılması maksadıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantının ardından İnönü Havacılık Eğitim Merkezi’nde tüm havacılık kulüpleri ve sporcuların katımıyla gerçekleştirilen 2016 yılı Sportif Havacılık Faaliyetleri semineri düzenlendi.