YENİ ŞAFAK GAZETESİ ESKİŞEHİR TEMSİLCİSİ ABDULLAH YEŞİLKAYA BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARETTE BULUNDU.

ÇOK UZUN YILLAR CHP'NİN KALESİ OLAN İNÖNÜ İLÇESİNDE AK PARTİLİ BAŞKAN KADİR BOZKURT FARKI KENDİNİ HİSSETTİRİYOR

Dün Eskişehirin şirin ve İnönü savaşlarıyla ünlü yoğurdu ,manda kaymağı,ekmeği,kadifesi,planör uçuşlarıyla ve havuzlarıyla ünlü şiirin ilçesi inönüdeydik.Adı adeta chp ile özdeşleşmiş ve kurulduğu 1884 yılından buyana sadece iki kez sağ belediyelerin yönetimine geçen inönü Ak Partiden seçilerek göreve başlayan Belediye Başkanı Sayın Kadir Bozkurt abimizi yeni makamında ziyaret ettik.Yeni diyoruz çünkü eski belediye binası yıkılma tehlikesi geçirince acilen Türk Dünyası Kültür Başkenti tarafından yapılan yeni binaya taşınmak zorunda kalmışlar.

Başkan Kadir Bozkurt adeta iş kolik bir başkan neredeyse belediyede yatıp belediyede kalkıyor sabah sekizde başladığı mesaiye akşam saat sekize dokuza kadar devam ediyormuş hatta cumartesi bile çalıştığını söylüyor.Halka söz verdiği projeleri bir bir hayat geçiren başkan Bozkurt ikinci kez aday olmayacağını ifade ederek bu beş yılda ilçeme olan vefa borcumu yerine getirmek istiyorum.zaten başkanlığada kendim talip olmadım genel merkez beni aday yapmış bende televizyondan öğrendim diyor.
Çalışkanlığı ile bilinen Başkan Kadir Bozkurt kendi şahsi şirketi İnka dağıtıma bile doğru dürüst gitmediğini amacının yıllardır ihmal edilen İnönüYÜ ihya etmek olduğunu söylüyor.
Geçtİğimiz kış yoğun kar yağışı altında kalan İnönüde evine dahi gitmeyen sürekli karla mücadele edip ilçenin yollarını sokaklarını açık tutma gayretinde olan başkan Bozkurtun İnönü ilçesi için bir şans olduğunu düşünüyoruz.Tutumluluğu ve israftan kaçınması ile bilinen Kadir Bozkurt abimizin devlet malı konusunda aşırı titizlik gösterdiği israf olmasın diye eski binadaki makam eşyalarını değiştirmediğini niye değiştirmediğini soranlara ise eski olmasına rağmen eşyaların kullanılabilir olduğunu bunun hesabını öbür alemde veremeyeceğini ve bunun müsriflik olduğunu ifade ediyormuş.
Ajans26 olarak bizlere yakın ilgi gösteren Başkan Kadir Bozkurt abimize ve personeline çok teşekkür ediyor hayırlı işlerinde mevlam yar ve yardımcıları olsun diyoruz.