BEBKA / '' İnönülü Hünerli Kadınlar Doğal ve yöresel Gıdaları Pazarlama Telaşında'' adlı Proje kapsamında Belediyemiz'de bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kaymakamımız Sn. Enver Özderin,Belediye Başkanımız Sn. Kadir Bozkurt, Eskişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Salih Söğüt,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Muhammet Büyük ,TÜKODER Eskişehir Şube Başkanı Sn.Sülahi Özalp,Aile Sosyal Politikaları İl Müdür Yrd. Sn.Muhittin Yılmaz ,İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sn.Filiz Kırıkçı ve proje kapsamında çalışacak vatandaşların katıldığı toplantının açılış konuşmasını Eskişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sn.Mehmet Salih Söğüt'ün yapmasının ardından,Belediye Başkanımız Sn.Kadir Bozkurt katılımcılara proje hakkında bilgi verip projenin hayata geçirilmesinden duyduğu mutluluğu ifade etti.Kaymamakamımız Sn.Enver Özderin konuşmasında projenin ilçemizin tanıtımı,kalkınması açısından önemine değindi.
Toplantının devamında Proje Yöneticisi Veteriner Hekim Dr. Hatice Olcay ;proje hakkındaki detayları içeren görsel sunumunu takdim etti.