VOLEYBOL TURNUVASI FİNAL MAÇI

İnönü Belediyesi'nin her yıl düzenlediği spor organizasyonlarının bu yılki voleybol ayağı dün akşam, kıran kırana bir final maçıyla son buldu. 10 eylülde başlayan turnuva İnönü mahallelerinden 10 takımın aralarında yaptığı 21 maç sonunda Yenice mahalle ve Çarşı mahallesi finale kalmayı başardı.
Çok sayıda izleyicinin taraftar olarak destek verdiği takım oyuncuları sahada birbirleriyle kucaklaşarak dostluk örneği sergilediler.

Maç sonunda konuşma yapan İnönü Belediye Başkanı Sayın Kadir BOZKURT ; İlçede gerçekleşen bu etkinliklerin sosyal kaynaşmayı, dostluğu pekiştirdiğini, centilmence geçen bir etkinlik olduğunu ve turnuvaya katılan tüm takımları gönülden tebrik ettiğini belirterek konuşmasını sonlandırdı.

Final maçı oynayan tüm takımlara madalyalarını ; Büyükşehir Belediyesi Ak Parti meclis üyesi Halil Küçükçiftçi , İnönü Belediyesi meclis üyeleri Mahmut Karadeniz ve Tahsin Çelik takarken. Turnuvada 2. olan Yenice Mahalle takımı 2.lik kupasını Jandarma komutanı Caner Aldıkaçtı'dan aldı.
Şampiyon olan Çarşı Mahallesinin kupasını ,takım kaptanı olarak Selçuk Albayrak , İnönü Belediyesi Başkanı sn. Kadir Bozkurt 'tan aldı.