İNÖNÜ DEREYALAK MAHALLESİNDE YANGIN

İNÖNÜ'DE YANGIN

"Belediye ekipleri ağırdan yükselen alevlerin yayılmasını önledi."

İlçemiz Dereyalak Mahallesinde bir ahırda meydna gelen ve maddi zarara sebep olan yangın, çevreye yayılmadan Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Olay ilçemizin Dereyalak Mahallesi Yukarı Sokakta meydana geldi. Emin Serbet'e ait olan evinin bahçesindeki ahırda, dikkatsizlikten dolayı yangın çıktı. İçinde sadece bazı iş aletleri ile hayvan yiyeceklerinin bulunduğu ahırdaki yangına ilk müdahaleyi yapan Emin Serbest ve mahalle sakinleri olayı İnönü Belediyesi ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri çevreye yayılmadan kısa sürede söndürdü. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili inceleme ve soruşturması sürüyor.

Bu arada İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'da olay yerine gelerek söndürme çalışmalarını bizzat takip etti. İlgililerden bilgi alan Başkanımız Kadir Bozkurt yaralı ve can kaybı olmamasına sevindiklerini belirterek ahır sahibi Emin Serbest ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.