Temiz Çevre Sağlıklı Yaşam

TEMİZ ÇEVRE SAĞLIKLI YAŞAM

İnönü Belediyesince 400 litre kapasiteli kapaklı, galvaniz, 160 adet yeni çöp konteyneri alındı.

Vatandaşların daha temiz, sağlıklı ve güzel bir ilçede yaşayabilmeleri için çalışan İnönü Belediyesi, temizlik hizmetlerinin aksamaması için yeni çöp konteynerleri, bir adet süpürme kamyonu, bir adet çöp kamyonu aldı. İlçenin daha temiz ve estetik bir görünüme kavuşması için gerekli çalışmaların yapıldığını belirten yetkililer, vatandaşlarında bu konuda daha duyarlı olması konusunda uyarıda bulundu.

ÇÖPLER TOPLANIYOR

Belediyemiz tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe olarak alınan yeni çöp kamyonu hizmete sunuldu. İlçemizde günlük olarak toplanan çöpler yeni mahalle olan köylerimizde de  hafta da en az iki kere olmak üzere toplanıyor.

YOLLAR DAHA TEMİZ OLACAK

Yine Belediyemiz tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe olarak alınan diğer bir araçta yol süpürme aracıdır. Yol süpürme aracı sayesinde yollar artık daha temiz olacak. İlçemize kazandırılan çöp kamyonu, yol süpürme aracı ve çöp konteynırları sayesinde ilçemiz artık daha temiz ve düzenli bir ilçe olacak.