Yabancı Öğrenciler İnönü'yü Tanıdı

YABANCI ÖĞRENCİLER İNÖNÜYÜ TANIDI

Eskişehir üniversitelerine Erasmus, Farabi, Mevlana ve Balkan projeleriyle gelen öğrenciler İnönü’yü ziyaret ederek buradaki gelenekleri tanıdı.

İnönü ilçesine gelen yaklaşık 40 Öğrenci, İnönü Belediye Başkanı Kadir BOZKURT’U ziyaret etti. Başkan Bozkurt ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Türk Hava Kurumu’nun tesislerini gezen öğrenciler, buradaki planör, paraşüt ve yamaç paraşütü hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Buradaki ziyaretin ardından öğrenciler, İnönü ilçesinin simgesi olan mağaraları gezdikten sonra Halk Eğitim Merkezinde kendileri için hazırlanan programa katıldı. Burada gözleme yapan kadınlara yardım eden öğrenciler oklava ile hamur açtı. Oldukça keyifli anlar yaşayan öğrenciler, yöresel kıyafetler giyip “Eskişehir Çiftetellisi “oynadı.