KÜLTÜR GEZİLERİ ÇANAKKALE İLE BAŞLADI

İnönü Belediyesi kültür gezilerini yapmaya başladı. Çanakkale’den başlayan kültür gezisine ilgi yoğundu.

İlk olarak 46’şar kişilik kafileyi 7 defa Çanakkale’ye gönderen İnönü Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile etkinliklerini sürdürüyor. İnönü Belediyesi’nce düzenlenen kültür gezisinde vatandaşlar Çanakkale’nin tarihi ve turistik yerlerini tanıma fırsatı yakalıyorlar.

Gezmeye Kayseri İle Devam

İkincisi Kayseri’ye düzenlenen geziye 29 kişi katıldı. Kültür gezilerine katılanlardan hiçbir ücret alınmazken, gezilere katılan vatandaşlar, bu gezileri düzenleyen İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt olmak üzere, tüm ekibe teşekkür ediyorlar.

Kütahya kaplıcaları ve Diyarbakır’ a da kültür gezisi düzenleyen Başkan Bozkurt:” Vatandaşlarımızın Anadolu’nun çeşitli şehirlerini tanıma fırsatına vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Bundan sonra da sosyal belediyeciliğin bir gereği olan kültür gezilerimizi devam ettireceğiz.” dedi.