ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreni düzenlendi.

İlçemiz Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Törenine, İlçemiz Kaymakamı Selman Erdoğan, Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt, Jandarma Konutanı Rafet Balum, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Büyük, davetliler,öğrenciler,öğretmenler ve vatadandaşlar katıldı. Tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşının Söylenmesiyle başlayıp, şiirlerin söylenmesi, İnönü Meslek ve Teknik Lisesi Öğretmenlerinden Veli Candar'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapması, Yöresel kıyatler defilesinin yapılması, koşu ve çeşitli yarışmaların yapılması şeklinde devam etti. Tören, koşu yarışında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi ve hatıra fotoğrafının çektirilmesiyle son buldu.